Meteen naar de inhoud

over

Gaby van den Berg is de oprichter van BERG mentorschap. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, in zowel uitvoerende en coachende functies. Ze heeft daarnaast specifieke deskundigheid op het gebied van autisme.
Als professioneel mentor biedt zij ondersteuning aan mensen die hun persoonlijke belangen niet geheel of gedeeltelijk kunnen behartigen. Het kan gaan om personen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Soms kan een familielid of een vrijwilliger deze taak op zich nemen, maar soms ook niet. Er worden, voor zover als mogelijk, samen beslissingen genomen, waarbij er rekening gehouden wordt met de mogelijkheden en beperkingen van de cliënt. Persoonlijke normen en waarden en welzijn van de cliënt staat voorop. De mentor komt op voor hun belangen op het gebied van verzorging, verpleging, begeleiding of behandeling.
Door de kantonrechter is Gaby van den Berg erkent als professioneel mentor, dat houdt in dat zij aan alle kwaliteitseisen voldoet. Het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM controleert dit jaarlijks.
Persoonlijke kenmerken van Gaby zijn betrokkenheid, oprechte interesse, betrouwbaarheid, integer, laagdrempelig en humor.

 

 

 

wilt u cookies toestaan?

X